Mederwerkers
Danny HORSEELE
Geboren in Blankenberge op 17/09/1953, nu wonende in Knokke en de technische opleiding gevolgd aan de hotelschool in Oostende van '67 tot '69 met stages in:
- Restaurant de Goededag in Lissewege (1 Michelinster)
- Restaurant le CoërVolant in den Haan (1 Michelinster)
- Restaurant l'Huitriēre in Blankenberge (2 Michelinsterren) tot eind 1971
- Legerdienst in 1972 in Club Astoria te Keulen met diverse stages in het Restaurant Chez Alex te Keulen (2 Michelinsterren)
- 1 jaar restaurant Georges Blanc in Vonnas (3 Michelinsterren)
- 1 jaar restaurant Troisgros in Rouanne (3 Michelinsterren)
- 6 maand restaurant Marc Meneau in St.Pēre sous Vezelay (3 Michelinsterren )
- 1977 december start restaurant t'Molentje in Zeebrugge
- 1982 verkozen tot beloftevolle jonge chef en 14/20 Gault-Millau
- 1984 15/20 Gault -Millau
- 1987 16/20 Gault -Millau
- 1990 1e Michelinster
- 1995 3e koksmuts en 17/20 in de Gault-Millau
- 2000 2e Michelinster
- 2008 chef van het jaar en 18/20 Gault -Millau
- Start nieuw restaurant Danny Horseele in Dudzele met ogenblikkelijk 2 Michelinsterren en 18/20 in de Gault-Millau
- 2013 start restaurant Horseele het paradepaardje van KAA Gent met actueel 17/20 Gault-Millau en 1 Michelinster
Jorn EGGERMONT
Sous Chef
Nicolaï VANQUICKELBERGHE
Sous Chef
Met dank aan onze 2 kledijpartners
River Woods en Bulté Fashion.